fredag 26 oktober 2012

Se upp för Sverigedemokraterna - EU-valet kan bli hävstången
Valet 2014 blir extra viktigt med E-val i juni där Sd vill ta plats som det nya EU-kritiska, invandrarfientliga partiet. Vi ska möta det i centern med nybyggarlandet Sverige där t.ex alla kommuner tar emot ensamkommande flyktingbarn. Vi ska ge tydliga besked om av EU ska göra och inte göra. Stoppa alla planer på en federation, en EU-stat där Sverige blir en delstat. Vi ska ha en EU-valsedel som inte utesluter EU-kritiker, vilket man gjorde med mig förra gången, trots höga siffror i medlemsomröstningen. Ett bra EU-val stärker oss i riksdags-landstings- och kommunvalen. Ett dåligt EU-val blir motsatsen.

Centern ska koppla ihop EU-valet med riksdags-, landstings- och kommunvalen
Valrörelsen blir lång 2014. Centern kan stärka sin ställning om väljarna uppfattar att vi har en grön gråd genom hela valrörelsen som kommer att inledas  på våren och i stort sett pågå fram till september. Frågor som, upphandlingsregler, fisket, vargar och jakt och många saker som EU bestlutar men som borde vara nationella ska vi ta upp. Ränkna upp en lista och visa... EUron ska vi vara glada för att vi inte deltar i och centern röstade nej och ska tala om det högt och vi har inga planer på någon ändring.

För övrigt kommer Emma, Sara och Hanna hit i dag och i morgon tidigt åker jag till Notholmen och fiskar  med grabbarna och då blir det lite uppehåll några dagar med bloggen för datorn släpar jag inte ut i fiskebåten....

1 kommentar:

Anonym sa...

SD invandrarfientliga? Sitter du här och ljuger nu igen.
Invandring och invandrare ser du skillnaden Hasse? Jag trodde bättre om dig men antar att när önskan att misskreditera blir stor nog så kapas det friskt runt krökarna.