lördag 25 januari 2014

En positiv dag med Gruppledarkonferens för centerpartiet i Stockholms län - valrörelse, valfrågor, hur vinner vi förtroende.
Så åker jag då till Nacka Quality Hotell och centerns gruppledarkonferens, som tidigare hette Saltsjöbadskonferensen.. Distriktets ordförande Per Lodenius hälsar oss välkommen med goda förslag på hur vi ska få framgång i valet. Koppla ihop kommunala och regionala frågor med EU-valet den 25 maj så kommer väljarna att känna igen oss när det blir riksdags-,landstings- och kommunfrågor den 14 september.

Vår nye kommunikationschef Ola Spännar berättar om hur vi ska formulera mål och delmål för att vinna valet. Vi måste ha en positiv attityd till oss själva och vår partiledare för att nå framgång. Lyft på telefonluren till en journalist som du har upparbetat förtroende till och berätta vad vi gör och vad vi tycker och få in det på nyhetsplats.Det ät mycket bättre än debattartiklar som ingen läser. Nu har vi lagt fast våra valprogram och nu är det försäljning som gäller - inte att diskutera produktutveckling, hur programmet bör se ut. Bort med interna motsättningar, om det finns några, och fokusera på vår politik för hela landet. Vi slåss för landsbygden - hela landet, en politik där alla känner igen Centerpartiet.

Vi ska prata med människor som vi tror kan känna för centern och som kanske vill bli medlemmar.
Det personlig samtalet är det bästa sättet att få fler personer engagerade i partiet som medlemmar eller sympatisörer, sa Emma Petterson från Riksorganisationen. Och Mattias Larsson från partistyrelsen instämde. Vi ska fokusera på jobb och miljö i hela landet. Det är våra huvudfrågor. Det är vi lokala företrädare för centern som avgör valet.

För övrigt fortsätter vi imorgon med distriktets kommunikationsplan och hur vi når framgång i EU-valet 

Inga kommentarer: