torsdag 2 januari 2014

Supervalåret med miljoner som satsas på valinformation på nätet - ett utmärkt sätt att nå särskilt unga väljare...
Detta säger jag efter att ha läst "så mycket satsar partierna" på dn.se/nyheter i dag. Det är positivt att den demokratiska processen blir så bred som möjligt och det blir den med den ökade satsningen på nätet. Allt fler, flest ungdomar, läser tidningar, ser TV, håller kontakt med omvärlden på telefonen eller paddan. Information den vägen är enkelt att ta till sig och du väljer själv när och vad du vill ta del av.

...men kan aldrig ersätta det personliga mötet därför är Centerns satsning med en valturné på landsbygden med Eskil Erlandsson lysande.
Eskil har lite av Fälldin. Den lugne, lite sävliga, eftertänksamme förtroendevalde representanten för Centerpartiet som många känner igen sig i. Med Eskil runt i Sverige får vi massor med möjligheter att tala om hela Sverige. Vi vet att både Mp och V har sagt att de ska satsa hårt på landsbygden. Bra,säger jag. Då kommer landsbygden i centrum på ett naturligt sätt och det vinner de partier på som vill ha en livskraftig landsbygd på och det vinner landsbygden på. Och det är väl ändå det viktiga och riktiga...

Vi ska driva jobb, miljö och landsbygd, men vi måste ha beredskap för skola, sjukvård, välfärd, migration för vi kan inte själv styra dagordningen.
Och viktigast igen. Ett bra EU-val öppnar dörrar, ett dåligt EU-val....

För övrigt har vi nu sprungit vår runda i skogen där vi förra året denna tid åkte skidor..och svanarna trivs på Hemmesa sjöäng.Inga kommentarer: