onsdag 10 september 2014

Gapet minskar mellan Alliansen och Oppositionen. Centern kan göra ett  kanonval som också kommer att stärka oss i kommuner och landsting över hela landet. 
Inom Alliansen är det C, Fp och Kd som stärks. M står stilla. Lite ovanligt kan man tycka eftersom det vanligtvis är det stora partiet som stärks i en Allians och de små har problem. Nu verkar M få betala att de suttit vid makten i åtta år. Hårt men...Centern har ett utmärkt program och utmärkta företrädare såväl på riks som ute i landet. Vi har också lagt mycket energi på att nå ut nu den sista veckan och det tror jag betalar sig.

En liten fråga bara. Jag vet och hör att flera väljare undrar "hur mycket pengar har ni egentligen"...?
Det är bra med tydliga, synliga, gröna annonser, men är det bra ned så många och så stora...? Bra är det definitivt med fler direktkontakter med väljarna öga mot öga som öppna möten vid marknadsplatser, trafikplatser mm och det har vi också.

Centern bör tydligt säga nej till att bygga nya reaktorer i Sverige som ett antal forskare föreslår i SvD i dag,svd.se/debatt
Det kommer lite provocerande i slutet av valrörelsen och här gäller att vara tydlig från Centern.
Kärnkraften ska avvecklas. Inga nya reaktorer ska byggas i Sverige. Och att det går visar ju Centerns och Alliansens kraftfulla satsning på förnybara energikällor under de här åtta åren.
För övrigt blir det snart kampanjarbete på Centralen igen, ,flygbladsutdelning på Slussen och sedan Valbaren på Värmdö. Framåt och uppåt var det.

Inga kommentarer: