tisdag 9 september 2014

Har känt på mig i maggropen att vi kan lyfta nu i Centern och dagens besked på 6,9 var roligt men kanske inte helt överraskande
Jo det var överraskande i storlek men inte i riktning. I går hade vi kretsstyrelse i Värmdöcentern med Per Lodenius, vår distriktssordförande och riksdagsman som medverkande när vi diskuterade valarbetet både i kommunen och på riksnivå. Pers beskrivning av hans upplevelser på möten i landet och i länet var mycket positiva och jag har samma erfarenheter, dock i mindre skala. Det räcker nästan att se på sociala medier vilken fart det är på Centern över hela landet. Det är roligt och det är vi väl värda.

De sista fyra-fem dagarna ska, precis som i EU-valet, bli lyftet - uppåt, framåt, seger.
Annons -och flygbladskampanjerna, satsningarna på miljön, jobben och landsbygden liksom stor satsningarna under en vecka på centralstationerna i Stockholm, Göteborg och Malmö når massor med människor.Viktigast ändå är direktkontakten med människor, öga mot öga ute bland folk. Miljön, maten, transporterna, höghastighetstågen, T-banesatsningen, spårbilarna, elbilarna, laddstolparna och pendelbåtarna går hem hos folk. Transporterna står för en tredjedel av CO2 utsläppen och det får vi inte glömma att tala om och transportsatsningarna ger jobb över hela landet. Kan inte bli bättre.
För övrigt åker jag nu snart själv in till Centralstationen och kampanjar. Valrörelse är roligt.

Inga kommentarer: