lördag 13 september 2014

Lysande avslutningsdebatt av Annie i går kväll som kan få många osäkra att välja Centern.
Har det börja gå upp så vill många hänga på....det är psykologi
Det har varit roligt att se valdebatterna där Annie verkligen funnit formen precis i rätt tid. Det stärker Centern i valspurten i den stora grupp på 14-15 procent kanske fler som inte bestämt sig. Kan inte låta bli att citera några ledarsidor.

Börjar med DN;
"Särskilt är det Centerpartiet och Annie Lööf som överraskat i spurten. Det forcerade och fyrkantiga i Centerledarens tilltal har förändrats. Hennes sätt att föra fram partiets politik har blivit mer sammanhängande. Språket har fått en trovärdigare lyster. Trots att hon har suttit kortast tid av partiledarna i alliansen försvarade hon regeringens politik mest skickligt i gårdagens slutdebatt....En höjd adrenalinhalt i slutet av valrörelsen har verkat till hennes fördel.". Vackert, sant och roligt.

SvD; "Det är Lööf och vänsterpartiets Jonas Sjöstedt  - båda ideologiskt laddade och relativa nykomlingar på sina poster- som har skjutit in humor och en energi i de tidigare debatterna. Det upprepades på fredagskvällen...".

Det är kan bli riktigt roligt i morgon och jag er fram mot en välförtjänt framgång för centern. Framgången stärker valarbetet i hela landet. Det märker jag inte minst på de frågor som centern nu får på torgen.
För övrigt ska jag nu just iväg till det sista torgmötet på Värmdö Marknad. Framåt och uppåt var det.

Inga kommentarer: