torsdag 3 november 2016

Berättigad hård kritik mot förlängda ID-kontroller och det ser ut som det kan bli förlängning av gränskontrollerna också.
Ytterligare förlängning i tre månader av ID-kontrollerna, säger regeringen. Pendlarna går redan på knäna i flera timmar för att komma hem från jobbet. Antalet flyktingar har ju kraftigt minskat och då har grunden för kontrollerna gjort det också. Centerföreträdare i Skåne som Niels Paarup-Petersen har rätt, och vet också vad de pratar om. Vänstern skriker, Mp hoppas att det är sista förlängningen, Moderaterna vill ha förlängda gränskontroller nu. Nej, motiven för ytterligare förlängning finns inte.

Det blir en rysare den 8 november, men jag tror och hoppas att Clinton vinner, men allt kan hända i det svartaste presidentvalet någonsin.
FBI-s agerande har varit partiskt till förmån för Trump. FBI-chefen är republikan och har tydligt visat att han inte är opartisk i den här affären. Att komma ut med en FBI-granskning och sända brev till kongressen om detta en dryg vecka före presidentvalet är chockerande. När han fick kritik meddelade han att också Trump ska granskas för sina relationer med Putin och Ryssland, men inte ett ord om varför.

Afroamerikaner blir kanske den avgörande gruppen och där har Clinton starkt stöd. Risken är att valdeltagandet inte blir lika högt och det skadar mest Clinton.
Nu har Trump ändrat sig och pratar politik på sina valmöten och ingen kritik mot Clinton längre, eller...Det är klokt av honom. Clinton gör tvärtom och ägnade en stor del av talet i Florida åt kritik mot Trump för översitteri, kvinnoförtryck och allmän olämplighet som president. Det var onödigt, för att inte säga dumt. Det vet alla, Håll dig till vad du vill göra. Jag tror på Dig.Inga kommentarer: