söndag 20 november 2016

Franska primärvalen blir viktigare än någonsin där vinnaren kommer att få stå mot Marine Le Pen i Nationella fronten.
Det  är primärval i dag i Frankrike och tre tunga kandidater står mot varandra, förre presidenten Nicolas Sarkozy, och två tidigare premiärministrar Alain Juppe´och Francois Filon. Alla tre håller  på att anpassa sig till höger med hårdare krav på invandring, mot EU och starkare relationer till Ryssland för att kunna möta Le Pen som nu är uppe i mot trettio procent i oinionsmätningarna. Sarkozy är mycket aggressiv mot muslimer och Fillon är mycket höger, höger och har M Thacher som idol. Det blir höger i franska valet om ett år. Illa

Sverigedemokraterna vill ytterligare sätta stopp på invandring och invandrare och det tycks inte stoppa dem i opinionen.
Anhöriginvandringen måste minska säger nu Jimmie Åkesson på ungdoms- och kvinnokonferensen för SD i helgen. Familjeåterförening kan lika gärna ske i andra länder än i närområdet eller hemområdet?. Så den som fått uppehållstillstånd i Sverige ska då åka tillbaka till landet hen flydde ifrån för att kunna återförenas med sin familj. Omänskligt och inhumant är bara förordet.

Intressant att "Ungsvenskarnas" konvent  sa nej till Nato.
Ja vet att SD varit  och är splittrat i Natofrågan till olika falanger. Men nu sade konventet för Ungsvenskarna Nej till Nato och det tycker jag var ett friskhehetstecken från en högerpopulistisk rörelse. Undrar bara om det håller på den samlade SD kongressen om ett år. Tror inte det. Åkesson vill komma så nära Alliansen som möjligt att han kan ingå i någon form av samarbete efter en valseger.

Inga kommentarer: