tisdag 29 november 2016

"Lärarna flyr skolan" har det hetat i decennier, men ack så fel det varit. Här ser man hur lätt det är att sprida ett rykte som blir sanning, för ingen har kollat.
Ny SCB-statistik visar tvärtom att lärare stannar längre i yrket nu än tidigare. År 2000 var 64 procent kvar i skolan fem år senare. År 2005 var det 68 procent och 2010 var det 71 procent. Mellan 2011-2013 bytte 5 procent av lärarna yrke. Det var lägre än civilingenjörer, ekonomer och jurister. Se upp med sådana här levande lögner. Det finns ett svar. För många lärare är yrket ett kall, det ska vi vara glada för.dn.se/nyheter.

Syrien är en tragedi för hela världen och nu snart inne på år 6 med bomber och dödande dagligen i skolor, sjukhus, bostadsområden, arbetsplatser
Och det är fruktansvärda projektiler som skickas ut över befolkningen som klusterbomber fulla av skrot, bensin och trotyl som dödar urskiljningslöst. Hur ska president al Assad kunna fortsätta regera sitt land som dödat tio- tusentals och skickat miljoner av sina egna landsmän på flykt under snart 6 år.
Vad finns FN:s säkerhetsråd till för. Kan inte Sverige visa det nu när vi ska träda till som ordförandeland?

America Vela Zavala en tragiskt havererad vänster-vänster som gått runt hela vänster-höger cirkeln och vill ha Trump och inte Clinton.
Vi arbetade på samma arbetsplats under 4 år i EU-parlamentet. America var politisk sekreterare åt Jonas Sjöstedt. Mycket var bra, men ibland slog det över riktigt konstigt, som nu. Blir man vänster-vänster så går cirkeln runt och slutar i höger-höger. Ett tragiskt haveri. Synd på en i övrigt trevlig person.


1 kommentar:

skybird sa...


Thanks for posting this useful content, Good to know about new things here, Let me share this, . VMWare training in pune