måndag 7 november 2016

Ingen orsak att åtala Hillary Clinton, meddelar nu FBI-chefen James Comey ett utskott i representanthuset.
Genomgången var av e-post som hittats på en dator som tillhör Hillary Clintons nära medarbetare Huma Abendin. I e-posten framkom att Huma Abendins make Anthony Wiener, skickat sexmeddelanden till en 15-årig flicka.
FBI har arbetat dygnet runt för att gå igenom och undersöka en mängd e-post, säger James Comey enligt AP, men har alltså kommit fram till att Hillary Clinton inte gjort sig skyldig till något brott.
  Men om detta nu är sista ordet så borde det gynna Clinton. Men Trump har redan gått ut och talat om henne som en brottsling. Man förstår om folk blir förvirrade.

Lite förvånande att miljardären Trump har störst stöd bland vita väljare utan högskola.
Också ett tragiskt val där man röstar på någon för att den andra är så mycket sämre. Det gäller också Clinton, och jag förstår fortfarande inte varför hennes popularitet är så ifrågasatt, eller i varje fall så "ompratad."

Regionfrågan dallrar och M och C ställer krav på regeringen.
Det är decenraliseringen från staten till regioner och kommuner som är huvudfrågan i regionreformen, säger Anders W Jonsson. Bra, länsdemokrati hette det på 70-80-talen. Bra också att ingen ska tvingas till sammanslagningar som t.ex en följdreform med kommunsammanslagningar.
Nej till Storregionen Norrland.

Inga kommentarer: