onsdag 23 november 2016

Centern måste nu ta tag i klyftan mellan stad och land och inte lämna över den frågan till Sd. Då kan det som hände i USA hända i Sverige.
Klyftan mellan stad och land växer i Sverige, Det framgår i alla fall av SOM-institutets statistik på vad folk tycker, eller bättre vad folk känner, Det handlar om verklighet som sämre service med vård, skola och affärer, Skolor läggs ned, långt till vårdcentralen

Det handlar om bredband och försämrad postservice. Då blir det att man känner sig missgynnad, och är det också i jämförelse med stadsområdena. Kritiken mot stat, myndigheter och EU ökar. Centern måste ta tag i landsbygdsfrågorna nu inför valet 2018. Alla väntar på det. Jag också. Ett nytt landsbygdsprogram helt enkelt.

Otäck fråga om trakasserier i EU-parlamentet med Jasenko Selimovic.  Cecilia Wikström och Fredrick Federley bör inte gå ut ensamma, låter det.
Aldrig hört något liknande. Har de blivit hotade av någon? Av honom eller? Nu vet vi inte allt. Selimovic kan överklaga domen om varning eller reprimand. Hans personal på EU-kansliet har slutat eller sjukskrivit sig, om man ska tro media. Det är inte roligt att höra och inte sådant som tiden ska ägnas åt.

Och polisen blir bara sämre och sämre på att klara upp brott, enligt statistiken
Allt går att läsa i dn.se/nyheter och det gäller de båda rubrikerna ovanför också.. Sämst är det i Stockholm och i Syd. Omorganisationen,blev en centralisering.Uselt. Hur länge ska utvecklingen få fortsätta så här, Anders Ygeman?
För övrigt var Sonja och jag på stadsteatern i går och såg Donna Juanita min bror Håkan och Eva. En fantastisk tillställning där musiken blev återträffar från Hasse och Tage på 70-talet.Inga kommentarer: