fredag 1 januari 2010

Ett nytt år med nya dagar...
Det kan ingen förneka. Det gäller att ta vara på dagarna. Tids nog får du sova d-igt länge... Efter en trevlig nyårsfest med Hemmestakören, en promenad i Storskogen med Sonja och en skidrunda sitter man framför datorn igen, precis som förra året.
Nyårslöften: Nej inga. Nyårsönskningar ja flera: Att Familjen skall ha det bra. Att vi skall kunna åka på min julklappsresa runt Medelhavet under året med alla pojkarna och barnen. Att regeringen skall förstå att rätta till sjulförsäkringen och pensionärerna om man vill vinna nästa val. Att regeringen också skall bli bättre på att tala om vad man gjort, som Expressen säger i dag om jobbskatteavdraget och sänkt inkomstskatt.

Att centern samlas..
till en extrastämma i juni som tidigare för att kraftsamla inför valet....Det behövs för politiken och det behövs för interndemokratin och folkrörelsen

Att det förbättrade samarbetsklimatet i Värmdö bli ännu bättre
är en annan nyårsöskning. Det har blivit mycket bättre relationer mellan Allians för Värmdö och s, v,mp oppositionen. Det är mycket vår nye kso-ordförande Lars Erik Alversjös förtjänst som en öppen, lyssnande och lättsamarbetat förtroendevald. Men det kan bli ännu bättre, t.ex kf-mötena, även om vi nu går in i en valperiod.

För övrigt kände jag mig lite otränad med laggarna på, men vilken fantastisk nyårsdag med nysnö, sol och tre grader minus...

Inga kommentarer: