lördag 11 augusti 2012

Socialdemokraterna måste bestämma sig själva om kärnkraften och energin, inte genom förhandlingar med regeringen
Socialdemokraterna är hårt splittrade i kärnkraftsfrågan och energipolitiken. S-kongressen har beslut på att avveckla kärnkraften successivt medan LO-kongressen vill förhandla med regeringen i frågan, där ju Löfven har starka band. Han och s sitter på två stolar. De måste bestämma sig själva och inte föra över sina egna problem i förhandlingar med regeringen. Bra att Reienfeldt och regeringen säger nej.

 Centern skulle vara det parti som förlorar mest
på nya förhandlingar med den omöjliga uppgörelsen 2009 som skull ältas fram och tillbaka igen där Mp och V är vinnare. Nej till energiförhandlingar.

Oroande kultur skriver DN om informationen kring internrepresentationen
Det är världens mest tacksamma journalistämne. Missbruk av skattepengar och gynnande av egna intressen. Rätt eller fel. Kanske kunde regeringen föreslå en samlad policy i frågan för alla myndigheter. I dag verkar det råda lite olika bud. Se till att bli av med frågan.

Regeringen bör kompensera de kommuner som visar generositet mot nya flyktingar

Utgmärkt förslag från Centern och skägårdslandstingsrådet Gustav Andersson  att Fortifikationsverket borde ges möjlighet att donera naturområden till samhällsorganisationer som Skärgårdsstiftelsen

För övrigt åt vi räkor så mycket som vi orkade i går men nu bär det av från Västkusten till Östkusten, från Bohus-Malmön till Värmdön

Inga kommentarer: