fredag 28 augusti 2015

Bra att regeringen med Anders Ygeman skärper lagstiftningen mot terrorism och kriminaliserar resor, träningsläger och insamling av pengar för terrorhandlingar.
Sveriges nya strategi handlar om att förebygga, förhindra och försvåra terrorism. Det säger Inrikesminister Anders Ygeman i dn.se/debatt i dag. Nu ska det bli hårdare tag inom dessa tre områden och kommunerna ska också stödjas med förebyggande insatser. Kontrollen ska förbättras bland annat ska missbruket av svenska pass minskas. Den som reser för att delta i terrorhandlingar ska veta att det blir åtal och fängelse när de kommer hem. Bra Anders. Och jag har bara hört positiva kommentarer från alla håll i dag.

Sd ökar igen i DN/Ipsos till 17,8 men centern går också framåt stadigt. Mycket positivt.
Man kan tyda det så här. Fp, Kd och M backar. Samtliga dessa partier har anpassat sig till Sd.
Centern ökar med 0,8, som inte har gjort det. Vad tyder det på? Bra, fortsätt med det.

Nu sitter jag här och skriver på en ny men starkare, snabbare och lite mindre dator, HP. Snåla inte på arbetsredskap fick jag höra i barndomen.
Men det är alltid en massa nyheter även om man överför de gamla programmen så intakt som möjligt. Men Sami Värmdö IT kan det och har bra service när man vill fråga och återkomma. Kan verkligen rekommenderas,
För övrigt blir det nu båtmässa i helgen och vi i  Värmdöcentern har vårt bord mitt i hamnen. Alltid roligt att tala med folk om aktuella frågor.

Inga kommentarer: