lördag 15 augusti 2015

Vilken härlig sollördag med Stoffe, Linda, Smillan, Murre, Sonja och jag. Solen skiner och vi åker till Kastmyratjärn på förmiddagen och badar, badar, badar....
Vad säger man om en sådan fantastisk dag. Stoffe, Linda och vovven Smillan kom hit i går efter jobbet och vi åt en god måltid med mina fiskar, rödingar och öringar från Östra Vattensjön med lite gott tilltugg att dricka, Först blev de en förrätt med min nya specialitet, mousarella med tomater och proschuto och sedan rödingen och sist en god paj med jordgubbar till som Sonja bakat.

Det riktigt roliga var att Smillan som väger 25 kilo och lilla katten Murre, 12 veckor,
som vi fick häromdagen kom riktigt bra överens trots hund och katt och trots skillnaderna i storlek. Det höll i sig till i förmiddags där vi efter frukosten cyklade och gick till Kastmyratjärn och badade.Också fantastiskt. Smillan hoppade i vattnet på vägen till badplatsen flera gånger innan vi var framme bara hon såg vatten. Sedan blev det nog 25-30 hopp till när Stoffe kastade i tennisbollen i vattnet och Smillan hoppade i. Jag simmade över Kastmyratjärn två gånger och Sonja en gång i en riktigt varm tjärn.

Sedan blev det hemgång och hemcykling och vi äter skinka och melon och kycklinggryta
i eftermiddagssolen med tallen som naturlig parasoll på framsidan. Vi avslutar med hallon köpta i Hemmesta Vägskäl och glass innan Stoffe, Linda och Smilla åker hem i sin öppna audi mot söder. Nu blir det fem minuters vila sedan åker vi in till staden igen och ser Linda springa midnattsloppet . Vi ska heja på henne från Mose backe torg alldeles intill där Stoffe bor på Högbergsgatan. Och vi hinner säkert ta en öl innan dom springer förbi strax före midnatt.

En härlig sommardag som inte är slut än.
Om någon timme åker vi in till staden. Tycker inte det passar med politik i dag på bloggen.Jag återkommer om det.
För övrigt vekar Murre trivas riktigt bra hos oss efter bara 3- dagar. Snart kan vi släppa ut honom. Tack för en härlig dag.

Inga kommentarer: