lördag 28 maj 2016

Cecilia Malmström:Katastrof om Britterna lämnar EU. Det säger alla EU-kramare,  men det behöver det inte bli.

Hon varnar för att fler länder också kommer att folkomrösta  och då får vi ett  "väldigt rörigt Europa." Folk förkastar de traditionella partierna och de nationella och protektionistiska rörelserna växer,
Men Cecilia. Kan det inte vara något med EU som gör att dessa rörelser och en ökad EU-kritik bland befolkningarna växer? Du har varit med så länge att du borde kunna inse detta. EU växer över huvet på folket och medlemsländerna. dn.se/nyheter. Ett Utträde kan bli det nödvändiga omtaget för EU.

DN/Ipsos: Två jämnstarka block på 40 procent och Sd på strax under 20, men kd och Mp under riksdagsspärren.
Så ser dagskursen för opinionen ut i dag. Trots omsvängningen i flyktingfrågan ligger Sd kvar på höga siffror. M minskar, S ökar och C står kvar på 6-7 procent.

Vad som helst Centern men gå inte med på någon sänkning av effektskatten på kärnkraft så att kärnkraften bli kvar ännu längre.
Stå fast vid skatten och låt Mp svettas med Baylan och S om att ta bort skatten och förlänga kärnkraften. Då tappar Mp totalt i förtroende och vi räddar Centerns själ som det gröna partiet.

Mobila  mobilprovningar som i norra Norrland är en utmärkt lösning som minskar trafiken och utsläppen och spar tid och pengar.


Inga kommentarer: