måndag 9 maj 2016

I dag är det den 9 mj, Europadagen, men Margot Wallström tycks inte se att EU själv har någon orsak till att EU-samarbetet knakar. Det är inte Storbritanniens fel.
Ungefär så kan man se vad utrikesminister Margot Wallström säger i dn.se/Nyheter. MW är en av våra största EU-kramare som var för EU-medlemskap nästan innan EU fanns...nja nu tog jag i. Den 9 maj för 66 år sedan lade Frankrikes utrikesminister Robert Schuman fram planen om kol- och stålunionen för att förhindra framtida krig i Europa. Samarbetet har sedan vuxit över EEC, EG, EU, EMU och vid varje nytt fördrag har mer makt flyttats från medlemsstaterna till Unionen.

Att ett land som Storbritannien till slut tycker att "nu räcker det" är inte britternas fel utan EU-kramare som Wallström som hela tiden har drivit på i riktning mot EU-staten.
Nu måste vi tala om hur viktigt det är för Sverige att Storbritannien stannar kvar i EU, säger hon. Hon ser inget problem i den ständigt ökande EU-makten i Masstrichtfördraget, Nice-fördraget, Amsterdam.fördraget, Lissabonfördraget och EMU, som givit EU försvarspolitisk makt, ekonomisk makt och där hundratals lagar stiftas i EU utan demokratisk kontroll och förankring

Mer Samarbete - mindre union, minskar problemen i EU och stärker samarbetet inte mer EU-stat Margot.

Jonas lyckas stärka Vänstern när nästan alla andra partier utom Centern backar.
Vänstern driver på för att S ska bli rödare och Mp grönare. Rösta på V. Ungefär så lät det från Jonas Sjöstedt. Något ligger det i det, men det är lätt att säga från läktaren. Men det kom dumma saker från kongressen som att arbetsgivare nu ska heta "arbetsköpare". Det är tillbaka till kommunismen.

Inga kommentarer: