torsdag 2 juni 2016

Turkiet använder avtalet om flyktingar som utpressning för att inte tala om och uttala sig om folkmorden på armenier, assyrier, kaldéer, kurder,,, 1915-1916
Precis vad jag skrivit flera gånger. Turkiet och Erdogan  bedriver politisk utpressning och hotar länder och regeringar med "allvarliga följder" om man talar och uttalar sig om folkmorden för hundra år sedan. Låt inte Erdogan styra. Sanningen måste fram och det måste sägas.

Liberalerna lämnar energisamtalen för att "vi satsar för mycket på vindkraft". Har ni hört. Man tror inte det är sant, L vill ha kärnkraft i stället Oj, oj.
Björklund är rädd för att det ska bli så mycket vindkraft i Sverige att kärnkraften inte behövs. Ja, man undrar ju vilken uppfattning om världen Björklund har. Han vill inte förlänga de sk elcertifikaten och anser att stöd till vindkraften är slöseri med pengar. Tragiskt. Hoppas L kommer på minus i nästa opinionsmätning.

Positivt att Civilminister Ardalan Shekarabi vill flytta ut statliga myndigheter i landet. Bara att hurra.
Han och regeringen vill flytta ut it- tjänster och  ekonomisk administration till andra delar av landet och det var länge sedan vi,hörde några sådana föslag. Han lovar dessutom att flera myndighetrer ska flyttas ut "under året." Vackert.dn.se/nyheter.

För övrigt åker jag nu ut till en tvådagarskonferens på Säby gård och ett strategiseminarium om kommunens bolag med KIVAB, Jag ska mest delta i frågor om Gustavsbergsbadet där jag sitter i styrelsen Det går utmärkt med badet och nu talar vi om en uteanläggning också.

Inga kommentarer: