måndag 10 oktober 2016

TV-debatten: Jan Björklunds förslag om blocköverskridande regering dominerade partiledardebatten på TV, men fick vi några tydliga svar?
Det var väntat att regeringsfrågan skulle dominera. Underligt,kan man tycka med två år k ar till valet där massor kan hända. Om Alliansen blir mindre än de rödgröna föreslår Björklund ett blocköverkridande samarbete mellan Allliansen och S. Mp kan också tänkas vara med i en sådan regering.Vem som ska vara statsminister har ingen talat om, men alla förstår att det ska det egna blocket ha...

Stefan Löfven svarar att i ett oklart parlamentariskt läge är han beredd att ta ansvar för Sverige. Han avgår inte som Reinfeldt om de rödgröna blir mindre än Alliansen.Han stannar och förhandlar.
Det är att ta ansvar, säger Löfven. Han berömmer Björklund för förslaget. Blockpolitiken är skadlig för Sverige. Är du beredd att ta stöd av Sd vid ett sådant läge frågade Löfven AKB. Jag ställer samma fråga till dig svarade hon. "Vi skiljer oss inte åt du och jag", svarade hon. Vem vann? Tycker Annie gjorde en bra debatt om integrationen och att vi måste tillåta familjeåterförening, nästan med tårar i ögonen.

Presidentdebatten:
Trump och Clinton blev en smutsig, tragiskt påhoppande debatt, där Trump var sämst.
Trump bad om ursäkt igen om kvinnopåhoppen, men fortsatte sedan anklaga Hillary Clinton för det som hände Bill och hon under Bill Clintons regeringsperiod. Hur otroligt uselt.Det är väl för fan ingen stor sakfråga för väljarna den 8 November. Rebublikaner bör byta ut honom mot v.presidentkandidaten eller han bör avgå själv.Inga kommentarer: