måndag 7 juli 2014

Skulle skrivit detta i går men det gick inte att koppla upp på båten hem från Visby till Nynäshamn så jag får skriva detta nu om Annies tas i Almedalen
Det var jobben. De skapas av företagare som vill och kan anställa. Sänk kostnaderna för anställning och minska krånglet. Tommy är en av de 30 000 unga som varken jobbar eller pluggar. Han ligger i kategorin övriga. Alla ska få en chans att jobba och det kräver engagemang från oss.

Stefan Löfven söker också jobb i höst." Pigg fackpamp, ambitiös men inte konkret som älskar bidrag". Han kommer att känna igen sig i svaret på sin jobbansökan. "Tack för ditt intresse, men tjänsten är tillsatt av annan sökande".

Centern vill ha en hållbar ekonomisk utveckling, inte nej till tillväxt som Mp
Vi har byggt ut välfärden och samtidigt sänkt skatterna med 250 000 nya jobb. Det ska vi fortsätta med.
Satsning på klimat, miljö och förnybar energi ger nya jobb. Klimatmötet i Paris nästa år behöver ett bindande klimatavtal. "Sverigebygget" med järnvägsatsning i hela landet är ett bra exempel där miljö och tillväxt också ger jobb.

Antibiotikaanvändningen måste minska och Centern föreslår en global kommission som sätter en prislapp på användningen 

Vi vill ha mat som smakar bra både i hjärtat och i magen

Centern vill ha en närodlad politik som får hela Sverige att växa.
För övrigt var det en mycket intressant Almedalsvecka och jag och många jag pratat med tror att Centern kommer att överraska positivt i valet.

Inga kommentarer: