fredag 16 december 2016

LO hämmar samhällsutveckling och välstånd med sin negativa syn på arbetskraftsinvandring.
Det är resultatet av överläggningarna i går med näringslivet. För LO ska jobben gå till svenskar, helst LO-medlemmar så att man kan fylla på partikassan till valen. Utländska jobbare är ofta mycket motiverade och stärker svenska företag. Det gynnar företagen och de kan anställa fler. också invandrare och flyktingar. Stärkt företag, ger ett stärkt lag och fler får plats. Hur vill LO lösa frågan om arbetskraftsbrist? Något annat än att svenskar ska gå först? LO sjunger falskt.

Världens ledare väljs av folket, blir diktatorer och vi får flera ledare som går samma väg som Hitler. 
Det syns allt tydligare på världskartan. al Assad, var inte diktator när han valdes, men blev och har dödat en halv miljon av sina egna och fått halva sin befolkning att fly. Han har fått Rysslands Putin på sin sida, som också är vald och nu är ny tsar med diktators makt. Irans diktatoriska ayatollor stödjer honom också. Erdogan är folkvald men har ökat sin makt hela tiden och vill nu ha en ny grundlag med 100 procent makt till presidenten, han själv. Trump är den senaste. Folkvald, inte än diktator...än, men se vilka han väljer som sina medarbetare. En farlig utveckling. Är det flera Hitler på väg?.

Löfven blir mer internationell och ska ha ett erkännande för sina krav på nya sanktioner mot Ryssland
Sverige stod ganska ensamt i kravet på nya sanktioner mot Ryssland för att visa avskyn för ryssarnas bombdödande i Syrien. EU förlänger sanktionerna orsakade av Ukrainainvasionen, men borde ha ställt upp på Sveriges linje. "Uppenbart människovidrigt", säger Löfven. Någon däremot...?

Inga kommentarer: