fredag 2 december 2016

Roligt och välförtjänt att Centern stadigt går uppåt i opinionen. Det är ingen tillfällighetsökning. Det är en stabil trend och den kommer att fortsätta.
DN verkar nu har fått Centern som favorit både på ledar- och nyhetssidorna. " Centerns Annie Lööf är den enda bogerliga partiledare som kan glädjas åt en ....positiv trend". Där stoppade man in ordet blygsam i ledaren  för att inte bli alltför C-vänlig. Centern knycker väljare från båda blocken skriver man också i ledaren. Rätt. Vi är ett grönt, öppet, decentralistiskt mittenparti.

Vår uppgång på 1,0 procent är stark med tanke på att det har skett under en längre tid. M:s tillbakagång visar att Centern tar in på ledarrollen i Alliansen.
Och det gör vi med en öppen attityd som också är positiv till uppgörelser med regeringen bara det går i vår riktning.... Vi visar faktiskt ansvar även i opposition, och sådant gillar människorna. Annie Lööf ska ha en stjärna i himlen för denna framgång men även Anders W Johnsson som fått dra tunga lass när Annie inte varit tillgänglig och fött lilla Ester till världen.
Och i går kväll tog Annie i TV nya poäng på Jimmy Åkessons klimatförnekande.

Att ytterligheterna  Sd och V båda går upp tyder på att väljarna vill ha något annat. Kd verkar inte finnas på kartan och liberalerna går tillbaka trots att skolan nu går framåt.
Sd. är den andra segraren vid sidan om Centern och M är den stora förloraren. Förklaringen är enkel.
Om  man som Anna KB går ut och säger att man ska ta röster från Sd, och alltså bli bättre än dem på det som de tagit och tar röster på då förstår man. Idiotkorkat, helt enkelt. Dom är bra på flykting- och invandarfientlighet, vi ska bli ännu bättre, säger Batra. Vad tror ni folk tycker om det....? Man röstar mer på orginalet än kopian.
För övrigt ska jag till Johan Edholms (L) begravning i dag och sedan till Clarre och Lena Klingbergs inflyttningsfest i den nya lägenheten samtidigt med den årliga julklappsutdelningen. Alltid roligt.

Inga kommentarer: