måndag 16 december 2013

Förståndigt av EU att avbryta förhandlingarna med Ukraina för att minska spänningarna och konfliktriskerna
Ja, det var klokt av EU-kommissionären Stefan Fule att avbryta förhandlingarna med Ukraina om samarbetsavtalet. Motivet "bristande engagemang" var kanske onödigt att lägga till, men risken för stora konflikter är skäl nog.

Jan Björklund ändrar sig och vill tillåta präster i skolavslutningarna igen. Sveriges velminister - gör om och gör fel.
Det börjar nästan bli lite tragiskt. Precis som jag i morse sa för mig själv...har Jan Björklund tagit Jullov så kommer detta. De präster regeringen förbjöd att deltaga i skolavslutningen för  ågot år sedan får nu göra det igen. Vad ska folk tycka? Förstår att Fp går nedåt i opinionsmätningarna.

Slussen kommer att bli en stor valfråga i Stockholm som påverkar Stockholms stad, Nacka, Värmdö och landstinget
Nu ska vi ha ett stort möte med Villaägarföreningar och andra Nacka- och Värmdöbor den 16 januari och diskutera Slussen; trafiksituationen och köer, jämförelser  Nya Slussen och Plan B, juridiken, kostnader, hur går vi vidare. Slussen blir en stor valfråga och moderaterna med Sten Nordin kommer att förlora mest. Per Ankersjö bör fundera...

För övrigt åker jag  nu in till möte med Samverkansrådet för handikapporganisationer. Landstinget måste bli mycket bättre på att anställa funktionshindrade. 

Inga kommentarer: