måndag 23 december 2013

Vackert Kärrtorp - Vilken härlig Julhälsning.
Bättre Julhälsning från svenska folket till svenska folket och till välden kan man inte få . En demonstration mot nazism och rasism som drar 16- 20.000 deltagare två dagar före Julafton 2013. Det kommer att stå i historieböckerna. Det kommer barnen att få läsa om, det kommer ungdomar att få lösa om och medelålders och gamla. Poliserna behövde inte göra något mer än vara där. Årets bästa Julklapp.

S och Mp har svårt att enas om invandring och migration - en riktig julnöt att knäcka om det skulle bli aktuellt....
Stefan Löfven vill begränsa arbetskraftsinvandringen. Miljöpartiet har tillsammans med Alliansen får man säga positivt samarbetat om migrations- och  invandringsfrågorna för ökad öppenhet. S problem är inte minst LO där en av sex säger sig nu vilja rösta med Sd i valet och där Sd och likasinnade nu bildar en egen fackförening "löntagarna". Klart att S slår vakt om sina medlemmar, men det är nog mera makten det handlar om.

En rolig Julklapp till är Centerns uppgång i DN/ Ipsos Julmätning till 4,8 procent. Men det är säkert någon journalist som kommer att säga att hälften är stödröster...
Ja, visst är det roligt. Det är dessutom en ökning med 0,6 procent. Lena Ek och bra framträdanden från Annie under mätperioden är orsaken.

Till oss alla i Centern från oss alla - en riktigt God Jul, ett Gott nytt år och ett framgångsrikt valår

För övrigt kommer Åsa, Micke, Emma, Sara, Hanna, Pelle, Lisa, Maja, Stina, Anna-Karin, Göran, Stoffe och..... till oss och dricker Julglögg om en timme. God Jul.

Inga kommentarer: