torsdag 25 augusti 2016

Bra och engagerande sommartal av Annie på Långholmen. Centern och Annie får t.o.m starkt stöd av DN även med lite sarkasm.
Centern är bäst på att snabbt nå ut med kommentarer på vad anda partier säger och själv komma med bra förslag även om rubriken "Centern den perfekta politikmaskinen" är lite sarkastisk.

Jag var där tillsammans med många andra centerpartister och lyssnade på en engagerad partiledare mitt i solen. Jobb, miljö och klimat var centralt men nytt och välkommet var förslaget om en samtyckeslagstiftning mot ofredande  och hårdare tag mot våldtäkter, Ett Nej är ett Nej, Här vill centern avsätta 50 miljoner Tillsätt också en hederskommission med personer som är insatta och kom med förslag hur frågan ska hanteras. Två bra förslag på frågor som blivit mycket aktuella i sommar.

Det bästa, största och viktigaste förslaget är ett  "ingångsavdrag" med borttagen arbetsgivaravgift för ungdomar,långtidsarbetslösa och nyanlända flyktingar under två år. Det ska ge 45 000 nya jobb för de mest utsatta grupperna. Vi kommer med förslag hur vi ska få bort plastpåsar och andra makroplaster från Östersjön, sa Annie och klimatmatchen måste lösas och "får inte gå till straffläggning. Vi ska ha leva i ett tryggt land och det gäller allt från vardagen i bostadsområden till den mat vi äter.

 Sverige behöver ett nytt ledarskap. Sverige behöver ett starkt Centerparti. Regeringen ska svettas varje timme och varje dag fram till valet. Det syntes att Annie menade vad hon sa med händerna viftande och halvknutna under talet och en skinande sol på partiledaren.
För övrigt sände jag nu iväg en twitter på det dummaste beslutet på länge från regeringen och Mp , med en skatt på soceller...ja just det skatt på det som är bra och alla vill ha.

Inga kommentarer: