onsdag 17 augusti 2016

Carin Jämtin gjorde sin största insats under Juholtkrisen 2011, att hålla samman partiet och det har hon fortsatt med i svåra lägen.Tycker inte riktigt om medias dom att hon synts för lite och just i media. Då fattar man inte vad som är en partisekreterares huvuduppgift. Det är inte att synas själv utan backa upp andra, främst partiledaren. Hon är också ärlig med motivet till avgången; hon känner inte riktigt passionen för att fortsätta. Hedervärt,säger jag.

Vilken fantastisk insats av fotbollsdamerna med Lisa Dahlkvist och Hedvig Lindahl. Att slå både USA och Brasilien och på det sätt det gjordes på med straffsparkar sätter verkligen nerverna i dallring. Och nu får vi se en finalmatch med straffsparkar igen?....ha

Jag vill egentligen inte säga något mer om Trump. det räcker, men kan inte låta bli den sista idiotgrejen; ett ideologiskt test för den som vill invandra. 

Killen är ju psykisk störd, psykopat eller kalla det vad ni vill, men tänk er honom i krissituationer och han skulle sitta där i presidentstolen.....man blir rädd.

Tråkigt att Anders Gullander slutar som gruppledare för Värmdöliberalerna. Vi har jobbat ihop sedan länge i Mälardalsrådet och dess utskott och det är en hedersman i mina ögon. Hoppas nu att L väljer en ny hedersman eller kvinna på måndag. För övrigt har Sara och Hanna nu varit hos oss i två dagar och Hanna och jag har läst sex böcker innan hon somnat.


Inga kommentarer: